Strona główna
Dziennik elektroniczny
Obiady
Plan lekcji
Dokumenty
Mistrz wychowania
Pedagog i psycholog
Wydarzenia 2017/2018
Wydarzenia 2016/2017
Konkursy
Bezpieczna szkoła
Owoce w szkole
Jubileusz 100-lecie
Stow. "Dwie Jedynki"
Rada rodziców
Samorząd
Hymn szkoły
Budowa i remont
Historia szkoły

11-07-18

 

 

 

Drodzy Rodzie i Opiekunowie,

zapraszam do pokoju nr 8 w godz. 8.30-14.00 po ZWROT pieniędzy za zgłoszone nieobecności dziecka na obiadach.

 

Z poważaniem

Intendent

 

 

 
 

JADŁOSPIS 

  

 

 

Jadłospis może ulec niewielkim zmianom.

 

                                          

  *numery oznaczają alergeny występujące w potrawach (patrz wykaz alergenów)

 
 

Lista 14 alergenów występujących w żywności:

1.  gluten

2.  skorupiaki i produkty pochodne

3.  jaja i produkty pochodne

4.  ryby i produkty pochodne

5.  orzeszki ziemne, arachidowe i produkty pochodne

6.  soja i produkty sojowe

7.  mleko i produkty pochodne (z laktozą włącznie)

8.  orzechy (pozostałe) i produkty pochodne

9.  seler i produkty pochodne

10. gorczyca (w tym musztarda)

11. sezam i produkty pochodne

12. dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/l w przeliczeniu na SO2

13. łubin i produkty pochodne

14. mięczaki i produkty pochodne

 (Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady UE Nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności.)

do góry

Strona główna Dziennik elektroniczny Obiady Plan lekcji Dokumenty Mistrz wychowania Pedagog i psycholog Wydarzenia 2017/2018 Wydarzenia 2016/2017 Konkursy Bezpieczna szkoła Owoce w szkole Jubileusz 100-lecie Stow. "Dwie Jedynki" Rada rodziców Samorząd Hymn szkoły Budowa i remont Historia szkoły

Ostatnia aktualizacja tej witryny 11-07-18